Наръчник за балансирано отслабване

Всички мечтаем да изглеждаме по- добре. Това означава и да имаме хармонично тегло. Но за да го постигнем, а и да го задържим, трябва да променим някои неща в начина си на живот.

narachnik-otslabvane

1 . Спортувайте. Това е сред основните условия, за да отслабнем. Когато тренираме, горим калории, тонизираме мускулите и ускоряваме метаболизма. Не е необходимо да сте затворени във фитнеса часове наред, само 30 минути са достатъчни, за да видим по- добри резултати.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК

2 . Тренирайте силата си. Освен аеробните и кардио упражненията, тези за сила също са много важни за отслабването. Помагат ни да имаме по- здрава мускулатура и да топим складираните мазнини.

3 . Контролирайте храненето. Яжте повече плодове и зеленчуци, месо без тлъстини, цели зърна и пийте много вода. Не прескачайте никакво хранене, правете си малки закуски, за да не сте толкова гладни. Когато седнете на масата, ограничете порциите и се хранете бавно.

4 . Отделете емоциите от храненето. Много често, когато ни е скучно или когато сме депресирани, опираме до emocionalen-gladшоколадовата торта или до сладоледа. Но така няма да се справим с отрицателните емоции – така че не ги изяждайте, а открийте своя начина да ги побеждавате.

5 . Търсете подкрепа. Трудно е да се храните здравословно, когато у дома държите сладкиши и всякакви изкушения. Споделете със семейството си или с партньора си, че искате да отслабнете и помолете да ви подкрепи.

6 . Започнете бавно. Бързите промени обикновено се провалят. Ако започнете така, няма да издържите дълго време. Затова внесете бавно и постепенно положителните промени в живота си.

7 . Превърнете тези съвети с правила. Без да бързате, но без да спирате. Важно е да започнете бавно, но също така да бъдете търпеливи и решителни, докато тези съвети не станат ефективни навици.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *