Напитки за вашата диета за отслабване

Когато искаме да отслабнем с някой килограм, трябва да внимаваме с хранителните си навици. Трябва да увеличим приема на плодове и зеленчуци, риба и цели зърна, да се храним поне 3 пъти на ден по едно и също време и пр. Но обикновено пропускаме нещо, което всъщност може да се окаже проблем. Напитките!

napitki

Много хора внимават какво ядат и се пазят от нежелани калории, но в същото време пият колкото искат газирано, като мислят, че не се отразява на диетата им… Голяма грешка! Това, което пием, е толкова важно и колкото това, което ядем. Нека разгледаме кои напитки са най- подходящи и препоръчителни, когато сме на диета за отслабване:

„ТОП СИЛУЕТ SLIM“ – ЗА ЕФЕКТИВНО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК

КАФЕ
Кафето е позволено, когато сме на диета. То е антиоксидант, стимулира мозъка ни, подобрява паметта, намалява мускулните болки и намалява риска от диабет и рак.

Все пак помнете, че кафето може да има негативен ефект, ако го пиете прекалено много: кара ни да се чувстваме по- тревожни и нервни, обърква часовете ни за сън, води до главоболие. Не трябва да приемате повече от 300 мг кофеин на ден (1 чаша съдържа 100 мг).

ЧЕРВЕНО ВИНО
Чудесно е на вечеря да си пийнеш чаша червено вино. Една чаша от тази напитка на ден защитава сърцето ни, намалява кръвното, предпазва от Алцхаймер, и др. Богат е на ресвератрол – вещество, което забавя стареенето и предпазва от рак.

Да не забравяме все пак, че червеното вино е алкохол. Затова не трябва да пием повече от чаша sok-taliyaна ден. 1 чаша от напитката съдържа 127 калории.

ЧАЙ (зелен, червен, бял, черен)
Свикнали сте да пиете чай следобед? Продължавайте да го правите. Съдържат полифеноли, катехини и антиоксиданти, които имат много полезни качества. Сред тях – предпазват от рак, сърдечни атаки и Паркинсон. Помагат за контрола на теглото. Съдържат и кофеин (черният чай най- много).

СОКОВЕ И ШЕЙКОВЕ
Чудесен начин да увеличите приема на плодове и зеленчуци. Соковете и шейковете са натурални, вкусни, освежаващи и богати на витамини и минерали. Правете ги у дома, а не купувайте готови, тъй като съдържат доста захар.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *