Наистина ли ябълковият оцет помага за отслабване?

Помага ли ябълковият оцет за отслабване?

Може би защото много звезди като Меган Фокс твърдят, че тайната на слабото им тяло е да пият ябълков оцет, се създава впечатлението, че този природен продукт решава проблема с кантара. Не е вярно, че ябълковият оцет топи мазнините, но има някои качества, които помагат на организма да е във форма.

оцет

Включването на ябълки в обичайното ни хранене е здравословен навик, тъй като чрез тях си набавяме витамини, минерали и фибри. Те са отличен източник на витамини А и С, също на желязо, калций и калий. Помагат срещу холестерола и диабета.

За да стопите наистина мазнините и да отслабнете – „Диетин- комплект“. ВИЖ ТУК:

Чрез ферментацията на ябълковия сок при определени условия се получава оцет, процес при който захарите се превръщат в киселини. Тези киселини, съчетани с някои качества на калия, създават някои от полезните характеристики на ябълковия оцет:

– Подобрява значително храносмилането, като помага да усвояването на хранителните вещества и мазнините (не ги топи, само подобрява усвояването им, като прави изхвърлянето им по- лесно)
– Помага да се справим дори с най- малката бактериална инфекция и подобрява работата на чревния тракт, така че нямаоцет1 да имате проблеми със запека.
– Пречиства тялото като „измита“ токсините и предпазва от задържане на течности. На това качество се дължи славата на ябълковия оцет – приема му намалява усещането за подуване и намалява обема.

„Диетата“ с ябълков оцет

Няма такава диета, а прекомерната му консумация не е разумна и създава стомашни и чревни проблеми. Ябълковият оцет не е магически продукт и не може да е в основата на никоя диета. Просто е добър съюзник и добра добавка към здравословното и балансирано хранене. Хубаво е да го използвате за овкусяване на салати и зеленчуци. Също така, може да пиете по 1 ч.л., разтворена във вода, преди хранене, за да намалите апетита и да си осигурите добро храносмилане.

Приема на продукта не е опасен, стига да не прекалявате. Високото съдържание на калий подобрява цялостното състояние на тялото, като го пречиства.

Можете да го включите в обичайното си хранене или да го приемате за известен период от време, за да се почувствате по- лека. Така ще се снабдите в повече витамини и минерали, а и ще забележите подобряване в състоянието на косата и кожата.

За ябълковия оцет. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/ck5YHz6RD54

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *