Наистина ли малките порции храна помагат за отслабването?

dietichen-obqd

Да: ключов фактор за отслабването е намаляването на порциите храна. Но защо това помага? Ето отговорите на всичко, свързано с порциите храна и намаляването на теглото:

Основна причина за затлъстяването

Изследвания, проведени с няколко западни държави, показват, че двама от всеки трима възрастни има наднормено тегло или затлъстяване, което увеличава риска от сърдечни заболявания, диабет тип 2 и рак.

На тази основа се провежда друго изследване, в което участват 6700 души. Учените намаляват размера на порциите храна, като така елиминират 280 калории дневно, като това не изисква много усилия, нито подлага участниците на глад.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

otslabvane-porcii

Изследването показва, че хората напълняват, когато приемат големи порции храна. Затова, учените препоръчват да се храним от посуда с по- малки размери. Така със сигурност намаляваме порциите.

Ако отидете на ресторант, поръчайте си ястие със среден грамаж или едно, което да споделите с другите си сътрапезници. Когато пазарувате, също внимавайте с количеството храна.

Освен да приемаме по- малки порции храна, тя трябва и да ни осигурява възможно най- големи количества хранителни вещества.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *