Можем ли да отслабнем с медитация?

Медитацията е метод за постигане на вътрешно равновесие и освобождаване от стреса. Също така може да е полезна за отслабването и поддържането на силуета. Как се постига?

otslabvane-meditatsiya

ИЗБЯГВАНЕ НА СТРЕСА

Медитацията помага за избягването на стреса. При стрес и тревожност сме склонни към консумация на калорична храна. Медитацията ще ни помогне да облекчим напрежението, да се освободим от желанието да ядем вредна храна.

ЩЕ КОМПЕНСИРАТЕ ВРЕМЕТО, КОЕТО ВИ ЛИПСВА, ЗА СПОРТ

Ако нямате време да правите упражнения или да спазвате строга диета, медитация по 15- 50 минути на ден е решението за поддържане на теглото. Можете да го правите по всяко време на деня, без да прекъсвате ежедневните си задължения. Най- добре е да медитирате сутрин или преди лягане, но няма значение от времето.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

meditaciya

КАК ДА МЕДИТИРАМЕ, ЗА ДА ОТСЛАБНЕМ

Има много начини за медитиране и отслабване. Важно е първо да изберете спокойно място и да откриете най- удобната поза за вас, седнал или легнал, можете да го правите, дори когато ходите. Когато вече сте готови, концентрирайте вниманието си в дадена цел – дума, фраза или ритъм на дишане.

Трябва да сте в съзнание, но да бдите над мислите си, за да не се разсейвате. Съединете двете точки и започнете да медитирате.

Когато установите, че имате проблем с наднорменото тегло, ще ви е много по- лесно да се концентрирате и да медитирате, за да отслабнете.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *