Мит или истина: Без въглехидрати на вечеря, за да отслабнем?

Всички сме чували, че не трябва да ядем въглехидрати след определен час. Въпреки че тази техника е помогнала на доста хора, истината е, че не зависи времето, когато са приети въглехидратите, а от количеството им. Идеята да не се ядат въглехидрати може и да е успешна, но не заради часа.

vaglehidrati-yadene

От въглехидрати не може да се напълнее повече вечер, отколкото през останалото време на денонощието. Когато спрете да ги ядете по определено време през деня, ако сте били свикнали да го правите, премахвате няколко порции, които преди са били част от храненето ви.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

ВРЕМЕ СРЕЩУ КОЛИЧЕСТВО

Да махнете порция ориз, картофи на фурна или голяма чиния паста, независимо дали вечер или пред друго време на деня, премахвате стотици въглехидрати.

Затова стратегията за ограничаване на въглехидратите действа. Но не заради часа, в който не ги ядете.

dieti-izbor

Идеята да не се ядат въглехидрати по определено време през деня, е толкова стара, колкото тази за комбинирането на определени храни, така че да се храносмилат по- лесно. По този начин намаляваме приема на калории отново, а не спираме да ядем определена храна.

Няма магии по отношение на комбинирането на храната. Въпросът е в броя на приеманите калории. Ако искаме да отслабнем, трябва да ги ограничим.

От части тезата, че ако не ядем въглехидрати вечер, ще отслабнем, се дължи на факта, че вечер сме склонни да ядем повече.

Ако ядем много, независимо дали ядем въглехидрати или не ги ядем, в даден момент ще напълнеем.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *