Малко известни пречки пред отслабването

Трудно е човек да открие подходящата за себе си формула за отслабване. За да е по- лесно, нека разгледам някои от пречките за постигането на желаните резултати.

otslabvane-saveti

Ще се изненадата, ако видите някои факти за уж доказаните начини за отслабване.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО И ЛЕСНО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

1. Ядете постоянно диетични light продукти. Вярно е, че имат по- малко калории от оригиналните версии. Но много често съдържат доста захар и мазнини, както и допълнителни вещества.

2. Ядете салата като основно ястие. Богата е на вода и е с малко въглехидрати, протеини и мазнини – не сеotslabvane-efekt напълнява от тях. Но скоро, след като сте изяли салатата, пак огладнявате.

3. Определяте си срок за отслабване. Организмът има нужда от време, за да реорганизира работата на метаболизма си. Начинът, който сме избрали за отслабване, трябва да е продължителен, балансиран и стабилен. Затова не си слагайте краен срок за постигане на целта.

4. Внимавате какво ядете, но не забелязвате какво чувствате. Здравословните навици, контролът върху покупките, също като упражненията, вдигат самочувствието ви. Започвате да се издигате в собствените си очи и да се чувствате доволни от себе си. При липса на тези фактори, се появяват кризите в личността, които ни изнервят.

5. Грехове. Храните се здравословно, но през уикенда си позволявате някои глетозии с повече калории или пиете повечко. Неподозиран източник на излишни калории са натуралните сокове и газираното.

6. Повече алкохол. Съдържа 7 калории в грам, а ако се комбинира с газирано, става калорийна бомба.

7. Избягвате паста и хляб. Не спирайте да ги ядете, просто бъдете умерени в консумацията им и не ги смесвайте с други храни, богати на мазнини.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *