Когато тялото не ни позволява да отслабнем

otslabvane-plodove

Всички сме чували, че силата на волята и и истинската промяна е в самите нас, за да можем да отслабнем. Но понякога има причини, които не зависят от нас. Разбира се, най- напред си направете медицински преглед, за да знаете какво е състоянието ви. Ето няколко причини, които не са свързани с волята ни да отслабнем, нито с усилията, които полагаме.

1. Депресия. Пиенето на антидепресанти често води до напълняване с времето. Хората, които се чувстват тъжни и самотни много по- лесно напълняват, наблягат повече на храната, особено на сладкото и пр.

Ако и вие пиете антидепресанти, трябва да внимавате с храненето си, да внимавате с порциите, да тренирате. Така не само ще отслабнете, но и ще подобрите вътрешното си състояние.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

korem-recepti

2. Червата не се движат достатъчно. Повечето хора би трябвало да ходят по нужда 1- 2 пъти дневно. Това е част от естествения процес на храносмилането. Ако това не се случва, има фактори, на които трябва да обърнете внимание: лекарства, които приемате, дехидратация, малко фибри, липса на бактериална флора в червата.

Решението е да взимате пробиотици, които помагат на червата да се върнат към обичайното си движение. Трябва да е в съчетание с по- висок прием на фибри от храната и повече вода. Ако не успеете така, взимайте псилиум, растение, което осигурява естествени фибри, за да почистите червата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *