Как сестрата на Ким Кардашиян отслабна с 15 кг

Един малък трик за отслабване докара звезди в очите на малката Кло

„Диетин Комплект” за фигура на холивудска звезда

кло кардашиян

Да го кажем в прав текст: Холивудските звезди често лъжат за своите диети и ревниво пазят тайните си. Вместо да признаят като нормални хора как поддържат телата си, много от тях говорят пред публиката врели – некипели и дават нереалистични съвети за отслабване: пълен глад, пиене само на горчив сок от лимони и сол, други подобни. В крайна сметка феновете опитват и остават разочаровани, защото подобни стратегии са най – малкото неудобни и нездравословни.

Но сестрата на Ким Кардашиян – Кло, изуми целия свят, като отслабна с повече от 15 кг. И нейните съвети за отслабване звучат съвсем на място. Много пъти тя е споделяла пред медиите в Ел Ей, че просто е преминала към изцяло здравословен начин на живот, вместо да се подлага на тежки и ограничаващи диети.

„Само за година и половина успях да отслабна с повече от 15 килограма и да запазя доброто тегло. Много пъти са ме питали как го направих. Според мен е добре да ви кажа какво не направих, защото така ще ви стане най – ясно. Ами на първо място не се хвърлих да спазвам трудни диети и не спрях да се храня. Просто извадих от живота си всички противни отрови, които години наред пъхах в корема си без да се замисля”, признава Кло.

Малката сестра на Ким Кардашиян казва още, че и досега обича храната, обожава екзотичните и вкусни ястия. Не се лишава от нищо и редовно пийва шампанско с бял шоколад, без да се притеснява за талията си. Просто е намерила златната среда: да имаш всичко, без да прекаляваш. И още нещо много важно: в самото начало е осъзнала, че здравословното отслабване отнема време и не се случва за три – четири дни.

„Просто променете живота си, приемете умна стратегия. Въведете малко ред и не се тъпчете безразборно, където и когато ви падне. Това е тайната на моето отслабване и в нея няма абсолютно нищо загадъчно. Така ще поддържате здравословно тегло и ще сбъднете мечтите си”, завършва Кло Кардашиян.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *