Как се отслабва с тичане

Ако искате да започнете успешно новата година и да свалите излишните килограми, помнете, че храненето е важно, но ако не тренирате, няма да има същите резултати.

tichane-za-otslabvane

Колко време да тичаме?

Когато започнем да тренираме, тялото се нуждае от 20 минути преди да започне да топи мазнините. Затова тренировката трябва да продължи поне 45 минути, пет дни в седмицата. Ако успеете да направите един час, разбира се, е най- добрият вариант. Но няма как да стане изведнъж.

Бързо или бавно?

Най- удачният вариант е да комбинирате различни интензивности. Започнете лека полека. Кислородът е много важен, за да можем да топим мазнините или да извършваме което и да е друго действие.

Ако само издържате на ходене, пак ще имате резултати в отслабването.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

trenirovki-otslabvane

Два дни в седмицата трябва да сменяте ритъма. Този вид тренировка ви осигурява повече скорост и помага за по- бързото отслабване. Загрейте за 10 минути, после 30- 40 минути правете интервали: 2 минути бързо, после две минути ходене. Под „бързо“ не се разбира максималната ви скорост. След това 10 минути упражнения за разтягане, за да се възстановят мускулите.

Ключът към успеха – храненето

Когато тичате, не означава, че можете да ядете всичко. Трябва да има баланс между приетите и изразходените калории.

Въглехидрати – само в необходимото количество. Преди и след тичане ви трябват повече въглехидрати, защото те ви дават енергия.

Не тичайте на гладно. Храната ни трябва, за да успеем да издържим на тренировката и за да може да работи метаболизма ни. Банан с шепа орехи е добър вариант преди тичане.

Хранете се на често. Не трябва да минават повече от четири часа без да ядете. Не е вярно, че ако пропускате закуската или вечерята, ще отслабнете по- бързо. Ако не приемате достатъчно калории, тялото ви ще свикне да трупа мазнини.

Освен трите основни хранения, включете малки закуски: една, между сутрешната закуска и обяда, и втора, между обяда и вечерята.

Съвети за отслабване с тичане. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/d1OaUAXn31U

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *