Как се отслабва ефикасно

Бързото отслабване винаги ни мотивира и ни кара да дадем най- доброто от себе си, за да го постигнем. Но има правилен и грешен начин да се постигнем. Нека разгледаме препоръките на специалистите.

otslabvane-na-korem

Спазването на диети не помага. В началото се отслабва, въпреки че не се топят много мазнини. При шест часа глад кръвната захар започва да се покачва, дори без да сме яли, но това всъщност означава, че мускулите ни се унищожават, защото трябва да ни осигурят енергия. Какво става обаче, когато диетата действа няколко дни? Хормоните лептин и грелин се увеличават, което ни кара да се чувстваме все по- гладни. Ставаме нервни и няма да озаптим глада.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

ПОСЛЕДИЦИ ОТ ДИЕТИТЕ

Бавен метаболизъм: Мускулите по- трудно изгарят калориите. Дори да ядете малко, пак няма да отслабвате, а йо- йо ефектът е неизбежен.
Когато лептинът е малко, а грелинът във високи количества, сладката храна ни кара да се чувстваме доволни и така е напълно реално да се пристрастим към нея.

КАК ДА РАЗБЕРЕМ ДАЛИ ТОПИМ МАЗНИНИ ИЛИ МУСКУЛИ?

Когато започнете да се храните здравословно, с достатъчно протеини, отслабването става по- бързо, отколкото с нискокалорична диета. Разликата е, че вместо да топите мускули, топите мазнините. Гладните атаки намаляват иriba изчезват. Ако в процеса на отслабване започнете да топите мазнините по талията, значи всичко върви както трябва.

КАКВО Е НЕПРАВИЛНО ОТСЛАБВАНЕ

Ако не приемате правилното количество протеини, тялото започва да изяжда мускулите. Като топите мускули също се отслабва, но не се променят много мерките. Докато осезателното намаляване на мерките ви означава, че се топят мазнините. Метаболизмът остава засегнат от загубата на мускулите.

КАКВО МОЖЕ ДА ПОПРЕЧИ НА БЪРЗОТО ОТСЛАБВАНЕ

1. Взимате лекарства, от които се напълнява
2. Появява се йо- йо ефект от предходната диета
3. Не спите достатъчно
4. Ядете много въглехидрати, без да си давате сметка.
5. Ядете само по два пъти на ден.

Много хора напълняват, без изобщо да си дават сметка. Събуждат се сутрин и не са гладни и затова не ядат нищо. Но следобедът започва да ги измъчва адски глад и започват да ядат каквото им падне.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *