Как се отслабва бързо и без рискове

Заради лошото хранене и заседналия живот трупаме малко по малко килограми. Те не само естетически проблем, а могат да се отразят и на здравето ни. Появява се нуждата да отслабнем, но как да го направим? Отслабването е деликатна тема. Всеки иска бързи резултати, но без да има опасност за здравето. Процесът трябва да е балансиран и здравословен.

otslabvane-uprajneniq

Ето как да направите свой план за отслабване:

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

1. Изберете диета. Това никак не е лесна задача. Тя трябва да е съобразена с възрастта, пола, физическата активност, здравословното състояние. Ако имате някакви здравословни проблеми, потърсете съвет на специалист. Ако имате много килограми за сваляне, например над 10, бързите диети определено не са за вас. При тях винаги има опасност от йо- йо ефект.
2. Добавете към храненето храни, които топят мазнините. Например, грейпфрут, портокал, домат, чесън и др.
3. Пийте много вода и плодови сокове. Водата изхвърля токсините от тялото, затова пийте по 2 литра дневно.Преди всяко хранене пийте по 2 чаши вода или плодов сок, за да напълните стомаха и така да приемате по- малко калории.

sutreshna-trenirovka

4. Тренирайте. Ако искате да отслабнете бързо, трябва да избягвате заседналия начин на живот и да правите аеробни упражнения по 3- 4 пъти седмично.
5. Не пропускайте хранене. Не трябва да спирате да ядете, а да промените храненето си. Ако пропускате хранене, на следващото ще изядете много повече.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *