Как салатата може да провали отслабването ви

Дали салатата е здравословна или подходяща за нашата диета, зависи изцяло от съставките й. Има няколко начина, чрез които да я съсипете и макар да е станала много вкусна, изобщо няма да ви е от полза, ако искате да отслабнете.

salata-otslabvane

1. Крутони. Въпреки че са интересна добавка към салатата, не допринасят с нищо към хранителните й качества, тъй като това е само сух хляб и зехтин. Крутоните съдържат близо 100 калории в 120 грама.

„ТОП- СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЕЗКОМПРОМИСНО ОТСЛАБВАНЕ!

2. Сланина. Това не е изобщо подходящ източник на протеини, ако затова я слагате. Дори да не е много тлъста, си остава с високо съдържание на натрий.

3. Пържено месо. Много хора добавят към салатата си панирано пилешко или друго пърженоsalata-dresing месо, което се е готвило в много мазнина. Комбинацията изобщо не е полезна за сърцето. Ако искате да си слагате месо в салатата, нека да е печено на скара.

4. Много сирене. Не че сиренето е вредно, добър източник е на полезни вещества за костите, но когато е повече, става вредно за здравето и фигурата ви. Максимумът, който можете да си сложите, е 2 с.л. настъргано сирене.

5. Дресинг. Искате да ядете салата, за да отслабнете, но й слагате дресинг? Голяма грешка! Няма смисъл да ядете прясна салата, ако й добавите чрез дресинга натрий, консерванти, глюкоза, калории и други вредни за фигурата съставки. Ако искате да овкусите салатата си, може да й сложите оцет, лимонов сок и само 1 лъжица зехтин.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *