Как наднорменото тегло влияе на ежедневието ни

Излишните килограми не само засягат външния ви вид. Причинява ви повече проблеми, като естетическият е най- малкият. Нека разгледаме как се отразява наднорменото тегло на ежедневието ни.

zatlastqvane-sport

Когато страдаме от наднормено тегло и затлъстяване, може да влезете в порочен кръг, който засяга живота ви – не само защото физически не изглеждате добре, но и заради чувството на фрустрация.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ТУК:

Има много висок процент хора, които се провалят, когато са на диета за отслабване, а много малко се чувстват комфортно с килограмите си. Усещането за успех или провал на диетата влияе много в ежедневието ни.ne-moje-da-otslabne

Ето какво показват изследванията, които показват как излишните килограми влияят на живота ни:

– Начинът на обличане – 85, 6%
– Емоционална стабилност – 87%
– Търсене на работа – 65%
– Интимен живот – 58%

Това негативно влияние засяга мотивацията и постоянството да започваме и продължаваме диетите за отслабване.

Много хора със затлъстяване или наднормено тегло се чувстват изолирани от системата на заетостта, тъй като в днешно време физическият образ е много важен.

Хората с наднормено тегло и затлъстяване се чувстват изолирани от цялата социална среда – не могат да си намерят дрехи, трудно пътуват седнали, и пр. Например, в някои самолетни компании задължават купуването на две места, ако страдате от проблема.

В такива сериозни случаи, диетата за отслабване е само част от цялостната програма за справяне с проблема.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *