Как да запазим резултатите от диетата

Милиони хора по света в този момент са на диета за отслабване. Ако е успешна, ще са безкрайно доволни, когато свалят излишните килограми. Но оттук започва новото предизвикателство: как да ги запазят.

rezultati-dieta

Когато приключим диетата, фокусът на вниманието ни се съсредоточава върху това как да запазим резултатите. Процесът на поддържане на теглото обаче не е отделен, а е свързан с процеса на спазването на диетата.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП- ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК

На първо място, диетата ви не трябва да е много строга. Мъките да я довършите няма да си струват, защото щом я изпълните, резултатите бързо ще се загубят. Ако обичате джънк фууд иyo-yo-otslabvane сладкиши, в един ден от седмицата ще можете да изядете един хамбургер или парче торта. Т.е., диетата ви трябва да има един свободен ден.

Менюто на диетата трябва да е здравословно и разнообразно. Ако днес не ви се яде нещо, да можете да го замените с друга храна.

Не на последно място, важно е да се храните правилно. Наслаждавайте се на всеки детайл от храната. Отделете си достатъчно време, за да се храните на спокойствие. Яжте на малки хапки. Дъвчете бавно, за да усещате вкуса на храната. Не бързайте да изпразните чинията. Така ще се нахраните пълноценно и за дълго време няма да чувствате глад.

Затова говорим, че диетата може да се превърне в част от ежедневието ви, стига да е здравословна, с достатъчно хранителни качества, и пр.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *