Как да ускорим метаболизма без упражнения

Ако ви е трудно за спортувате или нямате достатъчно време да го правите, ето няколко начина, които ще ви помогнат да ускорите метаболизма си.

metabolizam-saveti

1 . Пийте ледена вода. Ако пиете две чаши ледена вода или вода с лед на гладно, ускорявате метаболизма си с 50% , тъй като тялото започва да изразходва повече калории, за да загрее водата до телесната температура.

2. Ако работите седнала… Потърсете вариант два часа в рамките на работния ден да сте на крак, така ще раздвижвате мускулите.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО И ЛЕСНО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

3 . Къпете се на променлива температура. Смяната на температурата по време на душ като редувате топла и otslabvane-kilogramiстудена вода не е особено приятно – но така активирате кръвообращението, а и спим по- добре нощем. Така през деня имаме повече енергия.

4 . Глад от време на време. Много често използвана стратегия е да ядете закуска само няколко дни от седмицата. Тактиката е да ядете да последно до 18, 00 часа предишния ден. След като станете сутрин пийте вода, най- добре с лед. Ще трябва да чакате до обяд, за да ядете.

5 . Направете по- пикантен живота си. Подправки, които са люти, помагат доста за ускоряването на метаболизма. Освен това съдържат витамини С и А, както и важни минерали, които улесняват храносмилането.

6 . Използвайте правилните храни. Друга храна, която ускорява метаболизма, е целината. Изключително полезен зеленчук във всички диети за отслабване.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *