Как да топим мазнините по корема

Вече не искате да носите широки блузи, за да прикривате корема си. Време е да научите как да стопите мазнините по корема.

korem-maznini

Интензивни и кратки упражнения. Една от препоръките за отслабване на корема е да правите упражнения: въпросът е какъв тип упражнения. Едни от най- ефикасните са упражненията на интервали, например като популярната техника табата.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЕЗКОМПРОМИСНО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК

Зехтин. Съставките на зехтина стимулират стомашните хормони, които показват на стомаха, че е пълен, а в последствие намалява апетита. Консумирайте малко зехтин, напоен в парче хляб и го изяжте 15 минути преди хранене. Така ще избегнете прекаляването с храна.

Хидратирайте се добре. Вярно е, че 8 чаши вода помагат на организма да гори коремните мазнини. Водата активира метаболизма и когато е балансиран, помага главно за намаляването voda-koremна мазнините по корема. Водата е важна, но пък и не трябва много да се прекалява и с нея.

Леки храни през нощта. Хапнете нещо здравословно и леко най- късно 2 часа преди сън. Ако ядете пица през нощта, изгарянето на калории ще е по- трудно през нощта.

Хубав сън. Много е важно да се наспивате добре. Ако спите по- малко, хормоните се увеличават и ви пречат да отслабнете. Когато се събудите тялото ви активизира метаболизма, но ако имате проблеми със съня, няма да улесните топенето на мазнините.

Яжте черен шоколад. Доказано е, че помага за топенето на мазнините. Съдържа важни количества цинк, който увеличава нивата на лептин, хормонът, който регулира разхода на енергия, натрупването на мазнини и апетита. Разбира се, това не означава да се тъпчете с черен шоколад. Също така, трябва да е с малко захар.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *