Как да топим мазнини всеки ден

Ако целта ви е да отслабнете, със сигурност желаете да го постигнете възможно най- здравословно. Да топиш мазнини всеки ден не винаги е лесно, често нямаме време да отидем на фитнес, да си приготвим нещо по- специално за ядене. Но наистина има лесни начини, така че да бъде част от всекидневието ви.

topene-na-maznini-saveti

1.На закуска. За да отслабнем, трябва да ни е ясно, че не бива да пропускаме хранене, особено закуската. Малкото ядене няма да ни помогне, само ще забави метаболизма ни. Така няма да можем да топим необходимото количество мазнини. Идеалният вариант е да ядем по 5 пъти дневно. Така метаболизмът ще работи постоянно.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

Ето един добър вариант за сутрешна закуска: 250 грама овесени ядки с растително прясно мляко, като например, оризово, с парченца плод. Друг вариант за добра закуска е една ябълка, печена филия с мед и чаша зелен чай. Третиotslabvane-sedmica вариант – кисело мляко с ягоди и бадеми. Плодът винаги е важен елемент.

2. Лесни упражнения у дома. Най- добрите упражнения за топене на мазнините са кардио упражненията и аеробните. Не е необходимо да отидете на фитнес, нито да се подлагате на тежка и изтощителна тренировка. Достатъчно е половин час дневно. Има достатъчно тренировки във видео каналите, така че да си изберете нещо приятно и забавно.

3 . Използвайте всеки път, когато излизате от вкъщи. Използвайте всяка възможност, за да ходите пеша – пазаруване, разходка на кучето. Използвайте стълби, вместо асансьор. Обадете се на приятелка и излезте да се разходите за един час.

4. Салвия за топене на мазнините. Пийте напитката всеки следобед. Помага да постигнем плосък корем и да стопим мазнините. Сложете пет листа от салвия във вряща вода. Накрая добавете лимон към напитката.

5 . Подходящи храни за топене на мазнините. Сред тях са червено цвекло, спанак, моркови, яйца, морски дарове и др. Различни подправки като куркума, черен и червен пипер, канела и др.

6 . Бял чай. Смята се, че има по- големи свойства от зеления чай за отслабване. Особено, ако му добавите лимон. Ускорява метаболизма, изхвърля токсините, топи мазнините и пр.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *