Как да свалим един размер дрехи

Искате да сложите дънки, а едва се вмъквате? Купувате си дрехи, но се оказва, че размерът вече не ви става и ви трябва по- голям? Ето един ефективен план за отслабване и връщане на стария размер дрехи.

razmer-drehi

Преди да започнем с излагането на плана, трябва да уточним нещо: за да намалите с един размер, трябва да отслабнете с 4- 5 кг. Затова, нека се концентрираме върху диетата и упражненията.

Целта е сваляне на един размер за 1 месец.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП- ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

ТРЕНИРОВАЧЕН ПЛАН

Седмица 1
Опитайте се да тренирате поне 3 пъти седмично. Започнете с локализирани упражнения и трениране на отделни мускулни групи (гръб, гърди, крака, център). Преди тренировка загрейте за 10 -.15 минути с кардио упражнение като лента, колело, кростренажор. Ако имате време през уикенда, добавете разходка, каране на колело – поне 50 минути.

СЕДМИЦА 2
Продължавате да тренирате по 3 пъти седмично, но сега включвате два дни за силови тренировки, а третият ден – само кардио (лента, аеробика, кростренажор, спининг). Не забравяйте 10- 15 минути загрявка, както и след като приключите със същинската тренировка.

Седмица 3
Ако вече сте развили ритъм с три тренировки седмично ,не го занемарявайте. Сега в тези три дни трябва да правите кардио (лента, разходка, спининг, кростренажор, аеробика и др.)

Ако имате време, направете за 20 -30 минути упражнения за сила преди кардиото. Така ще стопите много повече мазнини. Ако можете, тренирайте повече от веднъж дневно. Колкото повече го правите, толкова повече ще ускорявате метаболизма си.

Седмица 4
Продължавайте със същия ритъм , но се опитайте да вложите повече усилия. Например, увеличете скоростта на лентата.

ХРАНИТЕЛЕН ПЛАН
Тук няма много тайни. Трябва да намалите или направо да спрете сладкото и брашното. Яжте 1- 2 филии хляб на закуска, както и като следобедна закуска – това е достатъчно хляб за деня.

Хранете се по няколко пъти на ден, например шест. Закуските да са на основата на протеини (яйце, кисело мляко, прясно мляко, сирене). Не пропускайте ядене.

За обяд и вечеря яжте месо и салата. Засищат, забавят храносмилането, увеличават топенето на калории.

Пийте много течности.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *