Как да стопим мазнинките по корема

korem-mazninite

Мазнинките по корема са често срещани при много хора. Дори при много слаби хора, коремът пак може да се подуе и да изскочи напред. Ако искате да се справите с коремчето и да му са радвате през лятото, ето какво можете да направите:

Променете храненето. Ако дълго време ядете едно и също, а коремчето си стои, трябва да промените хранителния си режим. Няма универсални съвети, тъй като всяко тяло е различно. Основните неща обаче, които ще дадат ефект, са рафинираните въглехидрати, които можете да заместите с пълнозърнести.

„ТОП СИЛУЕТ SLIM“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

Работете върху цялото тяло, не само върху коремните мускули. Традиционните коремни преси няма да са ви от полза, ако не работите върху цялото тяло.

korem-uprajneniq

Потете. За да стопите мазнините по корема са важни и тежестите, и кардиото. Те помагат да топите мазнините като цяло по тялото ви. Правете интензивно кардио, което да накара сърцето ви да бие като лудо.

Не забравяйте детайлите. Може да си мислите, че диетата ви е успешна. Но повечето не сме като швейцарски часовник. По- щедри сме към порциите. Ако ви остава малко да стопите последните мазнини, трябва да сте по- строги към диетата ви.

10- минутна тренировка за корем. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/1919eTCoESo

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *