Как да стопим мазнините по ханша

Една от зоните по тялото, където се натрупват най- много мазнини, е ханшът. Нека разгледаме няколко съвета как да се справим с проблема.

hansh-saveti

Изследване на международно издание обяснява, че мъжете трупат най- много мазнини в коремната област, но обикновено не трупат по бедрата или ханша. При жените обаче е обратно, трупат повече мазнини по бедрата и по ханша.

Според изследване, публикувано в Дейли Мейл, при много жени се образуват мастни жлези по бедрата, които понякога се дължат на различни болести като диабета.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК

ДА ТОПИМ МАЗНИНИТЕ!

1 . Правете кардио упражнения. Три – четири сесии поне по 45 минути седмично.

2 . Въведете промени в храненето си, за да включите храни срещу мазнините, като витамин С (цитрусови плодове, например), също така млечни продукти, богати на калций като прясно мляко, кисело мляко, сирене, ядки.otslabvane-hladilnik

3 . Избягвайте храни, богати на мазнини, като пържено, панирано и др.

4 . Пийте много вода и се поддържайте хидратирани; поне по литър и половина.

5 . Избягвайте натурални сокове и газирано. Прекалената консумация на газирано се свързва с напълняването и трупането на мазнини по бедрата и ханша.

6 . Яжте сезонни плодове и зеленчуци. Купувайте свежи плодове и зеленчуци, които съдържат антиоксиданти. Така по- лесно ще изхвърлите токсините от тялото.

7 . Подберете упражнения, които помагат за топенето на мазнините и да са свързани с работа на краката и ханша. Например, тичане, ходене, каране на колело и др.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *