Как да се справим с бричовете

Един от враговете на женското тяло са бричовете. Сигурно се опитвате да ги скриете по всякакъв начин. Но не се притеснявайте – има средства, с които да противодействате на бричовете.

brichove

Физическите упражнения са най- продължителното решение. Въпреки че изискват повече време, ще успеете да коригирате проблемните зони и ще можете да носите дрехите, които искате, особено през лятото.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

УПРАЖНЕНИЯ У ДОМА

У дома съвсем спокойно може да се заемете със задачата, ако нямате възможност да посещавате спортните зали.

Има едно основно упражнение. За да го използвате, си сложете удобни дрехи и вземете някакъв прът – например, дръжката на метлата. Когато го допрете в земята, трябва да ви стига до гърдите.

mania-po-dietata

Стъпки за изпълнение на упражнението:

– Застанете пред голямо огледало, за да виждате цялото си тяло. Така ще можете да контролирате движенията си. Поставете дръжката на метлата паралелно на тялото си и я облегнете добре на пода. Дръжте с двете ръце на нивото на гърдите.
– Започвате работа с крака. Единият крак е неподвижен, леко свит в коляното. В същото време повдигате другия, докъдето можете да стигнете. Направете няколко повторения. После се сменят краката.

С това базисно упражнение с времето ще забележите, че бричовете намаляват и силуетът ви видимо се подобрява.

Следващото упражнение се изпълнява по следния начин:

– Постелете шалте и легнете на пода. Тялото да легне на една страна. Облегнете ръка на пода и вдигнете крака вертикално на пода. Направете няколко повторения. После се обърнете и повторете упражнението с другия крак.

ПРИКРИВАНЕ С ДРЕХИТЕ

Докато успеете да се отървете от бричовете, избирайте дрехи, които да ги прикриват.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *