Как да ядем по- малко захар

Захарта, особено бялата, е сред храните, които носят само празни калории. Затова, ако искате да намалите приема и калории, които съдържа, ето пет начина как да го постигнете.

zahar-dieta

Ако искате да отслабнете, трябва да знаете как да приемате по- малко захар и така ще намалите калориите в храненето си. Въпреки че е лесно да се каже, е по- сложно да се направи. Затова ето как да премахнете празните калории на захарта от менюто си:

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП- ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК

1 . Пийте напитки без захар. 40% от захарта в храненето ни идва от напитките. Не само соковете, но и чаят, газираното и други съдържат захар за подслаждане. Приема на захар трябва да се ограничи до от 100 до 150 калории, в зависимост дали сте мъж или жена, според Американската кардиологична асоциация.

2 . Премахнете храните със скрита захар. В хранителната информация трябва да търсите

Яжте плодове вместо захар
Яжте плодове вместо захар

не само глюкоза и захароза, също така и източници като фруктоза, декстоза, мелаза, агаве, и др. Може да има скрита захар в храни като бисквити, супи, кисело мляко, сосове, протеинови напитки, сосове за салати.

3 . Избирайте храни без захар. Избирайте храни, които не съдържат захар. А ако искате, у дома им добавете някои позволен подсладител като стевията.

4 . Сами си приготвяйте сладката от плодове. Мармалада и сладката съдържат захар. Ако обаче вие си ги приготвяте, без да слагате захар, ще получите напълно натурален продукт със захар само от плодовете.

5 . Правете лакомства за децата от желатин. Лесно и бързо за приготвяне. Подходящи са както за деца, така и за възрастни.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *