Как да отслабвате, без да гладувате

Ако от известно време се опитвате да отслабвате, а усещате че умирате от глад, нещо не е както трябва. Здравословното хранене не е жертва, която правим, а точно обратното. Освен това, правилото, че за да отслабнеш, трябва да ядеш по- малко, означава нещо по- различно.

otslabvane-bez-glad

Искате да отслабнете, без да гладувате? Напълно е възможно! Ще ви разкрием тайните как да отслабвате, без да се тормозите.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП- ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК

Яжте по- често. Тялото ни се нуждае от храна, за да възстанови енергията си, да възстанови тъканите и да изпълнява функциите си. Затова не трябва да следвате диети, които се основават на глада. По- добре яжте малко, но на често, вместо обилно, но по- рядко. Разбира се, трябва да са здравословни храни като плодове и зеленчуци, ядки, пълнозърнести и пр.

Не пропускайте хранене. Ако за да отслабнете не обядвате или вечеряте, допускате тежка грешка. Така самоkakvo-e-dieta огладнявате повече, но и следващия път поглъщате по- голямо количество храна. Също така, не трябва да пропускате и закуската – тя ни зарежда с най- необходимите вещества за целия ден.

Яжте бавно. Защо бързате да се нахраните? Правете го бавно! Така ще ядете по- малко. Мозъкът ни разбира, че сме се нахранили чака след 15 минути. Ако ядете бавно, когато получи сигнала, няма да сте преяли.

Яжте повече зеленчуци. Много са важни за диетата. Носят ни малко калории, но са много богати на различни полезни вещества. Може да ядете повече зеленчуци и зърнени храни.

Пийте повече вода. Водата е задължителна за отслабването. Освен това, ни пълни корема и така не сме гладни постоянно.

Спете. Добрата почивка също помага за отслабването. Хората, които спят само 5 часа на ден, имат 50% по- висок шанс да напълнеят, отколкото ако спите по 7- 8 часа. Недоспиването ни прави и по- гладни.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *