Как да отслабнем за седмица

Предстои ви важно събитие следващата седмица, а не влизате в роклята си? Или пък имате важна среща и искате да изглеждате поразяващо? Може би е просто импулс , за да имате по- здравословен живот. Каквато и да е причината, нека видим как можем да свалим килограми за седмица:

otslabvane-sedmica

ПИЙТЕ МНОГО ВОДА. Каквато и напитката да сте пили до сега – натурален сок, енергийна напитка – съдържа калории и не ви кара да се чувствате с пълен корем. Това са празни калории, които може би ви пречат да отслабнете. Заместете всички тези напитки с вода и не само, че няма да приемате излишни калории, но и ще изхвърлите излишните течности.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА ЛЕСНО И БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

ТРЕНИРАЙТЕ 30 МИНУТИ НА ДЕН. Всяко упражнение, което ускорява пулса ви, ще ви помогне да отслабнете. Но ще отслабнете още повече, ако правите упражнения, които стимулират цели мускулни групи едновременно. Има 3 варианта, които трябва да имате предвид: спининг, кикбоксинг и упражнения на открито. Всички те изгарят между 200 иkoremna-presa 300 калории всеки половин час и тонизират цялото тяло.

Ако искате още по- добри резултати, реализирайте тренировка с интензивни интервали въпреки че учените не са открили още обяснението, истината е, че действа.

СПЕТЕ С 30 МИНУТИ ПОВЕЧЕ. Това е половин час, независимо по колко часа спите – ще ви донесе повече енергия, ще ви помогне да избирате по- здравословни храни, няма да пропускате тренировката. Добрият сън ускорява метаболизма, а почивката тонизира още повече мускулите.

НАПРАВЕТЕ ЖЕРТВА. Най- важното е да се научим да се храним балансирано. Винаги, разбира се, можем да се полигавим, дори когато отслабваме. Когато обаче прекаляваме с висококалорични храни, се появява проблема. Затова направете жертва – прескачайте заведенията за бърза храна, откажете баничките и вафлите и пр.

ПРАВЕТЕ СЕКС. Редовният секс с партньора ни помага да горим калории. Той е вид кардио тренировка. Ако искате да отслабвате със секс, вие трябва да сте отгоре. А ако правите същата поза с гръб към партньора си, тренирате бедрата.

Освен това чрез секса отделяме ендорфини, които ни карат да се чувстваме добре и да не сме много изнервени.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *