Как да отслабнем за месец

Обикновено след ваканция празници или период на стрес качваме по няколко килограма. Ако нямате представа от къде да започнете, за да постигнете здравословно тегло, разгледайте нашите идеи за отслабване за месец. Целта е не само да свалите килограми, но и да сте здрави, поради което не е препоръчителна внезапната загуба на тегло.

otslabvane-za-mesets

ПОСТАВЯЙТЕ РЕАЛИСТИЧНИ ЦЕЛИ

Трябва да имаме реална представа колко килограма можем да свалим, без да навредим на здравето си, за един месец Очевидно, не можем да постигнем желаните резултати за този период.

Защо е важно да сме реалисти? Първо, така няма опасност да се разочаровате. Второ, ще ви е по- лесно да постигнете желаното тегло. Накрая, теглото което свалите за един месец, ще може да се поддържа по- лесно. В края на диетата, ще сте здрави и енергични.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – топ- продуктът за отслабване! ВИЖ ТУК

С КОЛКО ДА ОТСЛАБНЕМ ЗА МЕСЕЦ?

Няма точно определен брой килограми, които да свалим, за един месец – всеки човек е различен, както и метаболизма. Здравословно е да се отслабва с 3- 4 кг на месец, но трябва да знаете, че в началото отслабването е много по- лесно. По нататък ще се изисква повече усилия и постоянство.

КАК ДА ОТСЛАБНЕМ ЗА ЕДИН МЕСЕЦ

Един от ключовете към отслабването за един месец е приема на калории – трябва да намалите значително формата. Ето otslabvane-kilogramiнякои съвети как да го постигнете:

Порциите ви да са по- малки от обикновено.
Не си сипвайте допълнително.
Не пийте напитки със захар.
Ограничете или премахнете приема на сладкиши.
Яжте повече плодове и зеленчуци.

СПОРТУВАЙТЕ РЕДОВНО

Ако водите застоял начин на живот, трябва да започнете да се движите: ходете на фитнес, разхождайте се или тичайте, карайте колело или наблегнете на домакинската работа.

Ако вече се занимавате редовно със спорт, променете тренировката си. Тялото се приспособява към определена тренировка, така че за да започнете да топите мазнини, трябва да я промените. Не става въпрос само за упражненията или интензивността им, но и да промените дните, в които ги правите. Ако тренирате винаги понеделник, сряда и петък, правете я вторник, четвъртък и събота.

Важно е да комбинирате интензивни упражнения с други по- леки или умерени в тренировката, тъй като промяната в сърдечната дейност кара тялото да топи мазнини по- ефективно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *