Как да отслабнем за 20 дни

Възможно е да отслабнете за 20 дни – ако имате достатъчно решителност. За да го постигнете, животът ви трябва да се обърне за 180 градуса: трябва да промените не само начина си на хранене, но и двигателната си култура. Това една ли ви изненадва. В какво се състоят промените?

otslabvane-20-dni

Без газирано. Когато започнем да отслабваме, толкова се съсредоточаваме в храната, че забравяме за питиетата. А те могат да са огромен източник на калории, тъй като соковете – и газирани, и негазирани, са много богати на захар. Ако искате да отслабнете, трябва да спрете да ги пиете, вместо тях, пийте вода. Това е най- здравословната напитка.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – топ – продуктът за отслабване! ВИЖ ТУК

По- малко калорична храна. Заместете пържените картофи със салати, а сладкишите – с плодове. Тези храни са много по- малко калорични и не съдържат толкова сол, така че не ни подуват и не задържат течности. Когато започнете да правите тези замествания, ще видите, чеmalka-kupa започвате да се чувствате все по- добре.

По- малки чинии. Различни специалисти говорят за „синдрома на празната чиния“. Това е желанието на повечето хора, да си изяждат всичко, което е в чинията им. Затова яжте в по- малки чинии. Така ще съумявате да контролирате и порциите.

Повече упражнения. Физическа активност е задължителна. На седмица, е препоръчително да правите поне 150 минути кардио – каране на колело, бързо ходене или тичане. За да се вместите, правете 30 минути кардио 5 пъти в седмицата. Ако нямате време за толкова дълга тренировка, може да я разбиете на 10 минути по три пъти на ден.

Ако включите тези промени в ежедневието си, можете да отслабнете с 2 кг за 20 дни.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *