Как да отслабнем с натурални сокове

Кой не обича да се наслаждава на вкусен плодов сок? Тези напитки са здравословна алтернатива, не само защото ни снабдяват с хранителни вещества, но и защото ни помагат да отслабваме. Но как натуралните сокове могат да ни помогнат да отслабнем?

sokove-za-otslabvane

СОК ОТ АНАНАС

Чаша от този сок съдържа 87% вода и малко калории – само 70. Освен това, ананасът съдържа ензими, които ни помагат да отслабваме, а и действат противовъзпалително и помагат за обновяването на мускулните и лицевите клетки. Плодът е силен диуретик, затова помага за изхвърляне на излишните течности.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – продуктът за отслабване! ВИЖ ТУК

СОК ОТ ГРЕЙПФРУТ

Плодът има нисък гликемичен индекс. Затова, много добре регулира кръвната захар. Храносмилането на ананасът изисква повече калории, отколкото той самият доставя. Затова грейпфрутът помага в топенето на мазнините, респективно и в отслабването. Също е отличен naturalni-sokoveдиуретик.

СОК ОТ НАР

Съдържа много повече антиоксиданти от повечето плодове. А тези вещества са задължителни за забавяне стареенето на клетките и да изглеждаме по- млади. Освен това, съдържа полифенол, който ускорява метаболизма. Богат е и на катехини, които засищат и правят артериите по- силни.

СОК ОТ ДИНЯ

Този плод съдържа най- много ликопени – вещество, което предпазва от сърдечно- съдови заболявания. Доставя и аминокиселини, които разтварят мазнините и намаляват нивата на холестерол. Тъй като съдържа 90% вода, сокът от диня помага за изхвърлянето на токсините.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *