Как да отслабнем с диета

Може да имате пред себе си вече плана за вашата диета за отслабване, но трябва да се научите как да я направите правилно и как да заместите дадени храни.

otslabvane-3-kg

Диетата може да е много добре разработена и изчислена, но ако не знаете как да я направите, може да се провалите. Затова трябва да имате някои отговори.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО И ЛЕСНО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

Какво да имате предвид, за да успеете с диетата?

– Спазвайте графика. Можете да го приспособите към дейностите си като имате предвид, че между всяко хранене трябва да има 3- 4 часа – това зависи дали диетата ви е с 4, 5 или 6 хранения дневно.
– Спазете всички хранения. Не пропускайте нито едно, особено сутрешната закуската, втората закуска – 10- 11 часа и обяда. Ако пропуснете някое от тях, вечерта ще сте толкова гладни, че ще се наядете с каквото ви падне.
– Винаги дръжте бутилка вода у себе си. Тя помага да пречистите организма си, засища и помага на метаболизма да работи по- бързо. Клетките имат нужда от вода, за да работят правилно.
– Не се лъжете. Ако по някаква причина сте се подали на изкушението или не сте успели да спазите диетата в определенpie-voda момент, не се лъжете. Не се предавайте, продължете с диетата.

– Добре е по време на диетата да правите физически упражнения. 40 минути ходене на ден ускорява метаболизма и засилва сърдечно- дихателната система.

– Наспивайте се добре. Сънят подобрява метаболизма и отслабването. Прекарвайте време на открито – не само подобрява настроението, но и помага за производството на витамини, които са важни за отслабването.

Здравословни замествания

Заместете бялото брашно с пълнозърнесто. Въпреки че съдържат същия брой калории, количеството фибри, витамини и минерали е повече.
Заместете тестените и захарни изделия с плодове.
Заместете готвените зеленчуци със сурови. В тази форма съдържат повече витамини, минерали, антиоксиданти и др.
Заместете обикновените сосове с нискокалорични, без мазнини.
Заместете пърженото с готвене на фурна или скара
Заместете алкохол, газираното и натуралните сокове с вода, чай или прясно изцедени сокове
Заместете пълномаслените млечни продукти с обезмаслени.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *