Как да отслабнем ефективно

В определен период на годината, усещане неистова нужда, че трябва да свалим излишните килограми – пролетта е един от тях. Причините да изберем точно този сезон са много – обикновено през зимата се напълнява, трябва да обличаме вече по- леки дрехи, подготвяме се за лятната почивка и пр.

otslabvane-sled-40

За да успеем да отслабнем ефикасно, трябва да изберем много внимателно диетата за отслабваме. За тази цел трябва да си отговорим на следните въпроси – какви са хранителните ни навици, какво е физическото ни натоварване, какви са кулинарните ни вкусове, какво е здравословното ни състояние.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ТОПЕНЕ НА МАЗНИНИТЕ! ВИЖ ТУК

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕМ ДИЕТАТА?

– Да се храним по 5 пъти на ден.
– Да се движим достатъчно, за да горим калории и да избегнем отпускането на кожата
– Не скачайте на бързите диети, защото обикновено са свързани с йо- йо ефект. Не е полезно за здравето на ядем само dieta-13-dniедна група храни, а други – изобщо да не приемаме.
– Не се теглете всеки ден, веднъж седмично или веднъж на 15 дни, винаги сутрин и по едно и също време – така ще се вманиачите по теглото си.
– През първата седмица се отслабва по- бързо, а после процесът се забавя. Колкото повече приближавате целта, толкова по- бавно става.

СЪВЕТИ ЗА УСПЕШНА ДИЕТА ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Ако искаме да свалим няколко килограма, има някои основни изисквания към всички диети.

Яжте много сурови плодове и зеленчуци, особено сутрин, както и когато огладнеем между храненията. Така ще избегнем приемането на повече калории.

Месото не трябва да мазно, за предпочитане да е пилешко, пуешко, телешко или риба. На обяд и вечеря е добре да се хапва малко месо.

Пийте много вода, като избягвате алкохола, газираното, натуралните сокове.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *