Как да не напълняваме повече

otslabvane-saveti-1

Отслабването не е мисия невъзможна. Трябва само да се научите как да поддържате теглото си, за да не напълнявате отново.

Ето как да го постигнете…

1. Хранете се винаги разнообразно. Важно е в менюто си да включвате всички видове храна, тъй като когато постигнете желаното тегло, това не означава, че трябва да спрете да се храните разнообразно, както преди това. Ако приемате едно и също количество храна, със сигурност ще се задържите на идеалните си килограми.

2. Елиминирайте рафинираните храни. Това е добър начин, за да избегнете връщането на вече свалените килограми. Храните от рафинирана захар и бяла брашно не спадат към здравословната храна, така че ги избягвайте.

3. Дръжте винаги наблизо своя снимка. Снимка от времето, когато сте били наднормени. Ако усещате, че ще изкушавате от вредни хранителни навици, погледайте я за няколко минути и се замислете дали си струва да захвърлите толкова много усилия.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

otslabvane-gorene-kalorii

4. Загасете телевизора и оставете по- далече мобилния телефон. Когато се храните, е по- добре телевизорът ви да е изключен, а мобилният ви да е настрани. Така ще се съсредоточите върху момента на хранене.

5. Намалете порциите. Едно от най- важните неща, които трябва да направите, е да намалите порциите храни. Сервирайте си в по- малки чинии и избягвайте да си слагате допълнително. Започвайте винаги със салата или супа, или бульон. Така няма да сте гладни, когато стигнете до основното.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *