Как да не дебелеем по Коледа

Остава малко до сезона на тостовете, масите и преяждането – празниците винаги са съпроводени с много калории. Затова ви предлагаме някои полезни съвети, за да избегнете дебелеенето по празниците.

За да отслабнете здравословно и бързо – топ- продуктът „Диетин – Комплект“

отслабване

1. Мисли за това, което ядеш и защо. Направете списък с това, което ядете обикновено, по кое време на деня и количеството.

2. Анализирайте мислите, които сте имали в момента, когато ядете. Тъжен ли беше, притесняваше ли те нещо? Преживели сте стрес?

3. Намалете порциите. Така ще намалее и апетита ви.

4. Отслабването няма да е успешно, ако се намирате под стрес или имате някакви негативни чувства. Първо решетеотслабване1 проблемите, а после започнете да отслабвате.

5. Свалянето на килограми винаги е по- лесно, ако имате подкрепата на семейството и приятелите.

6. Направете система от приятели. Помолете приятел или член на семейството винаги да ви е наблизо, ако се разколебаете от поетия път.

7. Не се притеснявайте заради дните, в които сте нарушили дисциплината си. Не бъдете сурови със себе си – това особено важи за жените. Разберете какво ви е накарало да нарушите диетата си и се старайте да не допускате повече същата грешка.

Депресия и наднормено тегло

Много често в следствие на изживян стрес – загуба на близък човек, загуба на работа, здравословен проблем, без да усетите започвате да прекалявате с храната и спирате да се движите. Много често депресията е в основата на наднорменото тегло.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *