Как да намалим обиколката на талията

При доста хора, въпреки че отслабват, талията си остава все така погълната от мазнините. На какво може да се дължи този странен феномен: липса на протеини, проблеми с червата, мускулно напрежение и пр.

taliya-uprajneniya

КОГАТО ЧЕРВАТА СА ВЪЗПАЛЕНИ

Много хора страдат от запек или други чревни проблеми, без да си дават сметка, че дебелата им талия може да се дължи на възпалени органи.

Първото нещо, което ще направим, за да си върнем талията, е да регулираме червата. Ако имате запек, следвайте тези съвети:
1 . Яжте храни, богати на фибри – плодове, зеленчуци, бобови, пълнозърнести и др.limon-recepta
2 . Пийте на гладно чаша топла вода с половин изцеден лимон вътре
3 . Пийте вода през целия ден
4 . Включете семена
5 . Взимайте магнезий като добавка

Ако често страдате от диария:
1 . Пийте зелен чай
2 . Яжте желатин с агар- агар
3 . Проверете дали не сте алергични към лактоза, глутен или друг вид храна
4 . Емоционални проблеми

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЕЗКОМПРОМИСНО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

ВЪГЛЕХИДРАТИ ИЛИ ПРОТЕИНИ?

Сандвич на закуска, паста на обяд, пица за вечеря и пр. В днешно време много се прекалява с въглехидратите. Те ни зареждат с енергия, но някои от тях обаче ни карат да напълняваме. Наблегнете на пълнозърнестите въглехидрати, които предпазват от подуване или запек.

Трябва да включите добра порция протеини в храненето си, но без да прекалявате. Във всяко хранене трябва да има по малко протеин. Така по- лесно ще топим мазнините и ще видите как ще започне да се оформя талията.
Храни, които съдържат протеини са: яйца, месо, риба, млечни продукти, бобови, ядки, гъби

НЕ СЕ ТЪПЧЕТЕ
Стомахът се нагажда към количествата, които му даваме. И често ядем повече от необходимото. Винаги трябва да оставаме малко гладни. Това усещане бързо минава – за 20 минути. Също така е важно да дъвчем добре, за да се храносмила по- бързо.

ИЗБЯГВАЙТЕ ГАЗИРАНОТО
Тези напитки са вредни за тялото ни. Освен че ни подуват, могат да доведат и до сърдечно заболявания. Обикновено са и пълни със захар.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *