Как да изваем талията си

Талията ви ви притеснява? Искате да изваете хубава фигура, а не знаете как? Предлагаме ви 45- минутна тренировка, за да моделирате лесно фигурата си.

taliya-trenirovka

ИЗПОЛЗВАЙТЕ ЛЕНТА ЗА ТИЧАНЕ

Това е едно от най- ефикасните средства, за да изваете талия. Не само ще направите мускулите си по- силни, но и ще увеличавате аеробния си капацитет. За 45 минути можете да изгорите между 200 и 450 калории. Ако нямате лента за тичане и не ходите на фитнес, може да отидете да тичате на някое приятно място и дори да извикате приятелки.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО И ЕФЕКТИВНО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

Ако тепърва започвате да тичате, доста ще се изморите. Изпробвайте следната тактика – ходете 2 минути, тичайте 3obrach-taliya минути, отделете минута, за да отпочинете и повтаряйте пак. С времето ще свикнете.

УПРАЖНЕНИЯ С ВЪРТЕНЕ

Може да изхарчите до 580 калории за 45 минути. Стоите изправени, с отворени крака, ръцете са пред вас, сякаш ще се боксирате. Завъртете торса два пъти на дясно, а третия път вдигнете лявото коляно. Сменете посоката и коляното и повторете още 12 пъти, т.е., 5 пъти на всяка страна.

УПРАЖНЕНИЯ НА ПОДА

Легнете на пода, на лявата си страна, подпрете се с лакът. Дясната ръка под главата и свийте коленете. Вдигнете гърба от пода като стягате коремните мускули. Задръжте в тази поза няколко секунди и се върнете в начална.

ПОСЛЕДНИ СЪВЕТИ

Трябва да се храните балансирано, с повече плодове и зеленчуци. Избягвайте джънк фууд- а.

Упражнения за талия. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/36h5HUlmcSs

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *