Как чинията ви пречи да отслабнете

chiniya

Протеинова диета, бананова диета, шоколадова диета… Вече сте опитали всички диети, на които сте попадали. Няма обаче никакъв резултат. Паласките ви остават непокътнати и вече се чудите какво да правите.

Едно от най- важните условия за отслабването е контролът върху размера на чинията. Оказва се, че това е доста значим фактор, от който зависи дали ще постигнем желаните резултати за тялото си.

1. Дизайнът. Има чинии, създадени по идея специалисти по хранене, които са разделени на секции според различните хранителни групи. Така винаги ще знаете колко трябва да си сложете от всяка група храни. Така няма да преяждате.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

chiniya-dizain

2. Цвят. Червеното не е само цветът на страстта. Също така е цветът, който се свързва с опасността. Този цвят може да е много полезен, тъй като помага за баланса в храненето. Изследване показва, че ако чинията ни е червена, ще ядем по- малко. Цветът на храната не трябва да съвпада с цвета на чинията.

3. Размерът. Колкото по- голяма е чинията, толкова повече я пълним, но на око ни се струва, че не сме прекалили с храната. Затова, яжте във възможно най- малките чинии – десертните.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *