Как бързо да свалим килограмите

Ако искате бързо да отслабнете, не е достатъчно само да ядете по- малко. Трябва да постигнете равновесие между спорт и здравословна диета, така че да успеете да стопите мазнините, но без да увреждате мускулната маса.

burzo-otslabvane-saveti

БАЛАНСИРАНО ХРАНЕНЕ ЗА СЛАБА ТАЛИЯ

Когато говорим за отслабване и топене на мазнини, трябва да внимавате за вида храна, нейното количество и колко често ядем.

Един ефективен начин за отслабване и топене на мазнини е да намалим въглехидратите. Когато правим упражнения, поемаме повече кислород, който помага да превърнем въглехидратите в енергия.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО И ЛЕСНО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

Ако намалим количествата на простите въглехидрати като захар, сладко, паста и храни, приготвени от бяло брашно, тялото прибягва до мазнините, за да ги стопи и да получи енергия.

Затова правилното хранене трябва да се базира на сложни въглехидрати като ориз, овес, леща и пр, също плодове иotslabvane-500-kalorii зеленчуци. Тези храни са богати на фибри, които подобряват храносмилането и увеличават ситостта.

Също така, трябва да намалите порциите на храните, които ядете. Разпределете храната на няколко приема дневно. За да отслабнете, трябва да се храните по- често, но в по- малки количества. Ако махате по 500 калории от дневното си хранене, ще можете да отслабнете с по 1 кг на седмица.

УПРАЖНЕНИЯ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Спортът е важна част от програмата за отслабване, защото помага за изгарянето на приетите калории. Трябва да съчетаете аеробни упражнения с такива за специфични зони.

Кръстосани коремни преси

Легнете по гръб, кръстосайте ръце зад главата и свийте краката. Съберете левия лакът с дясното коляно, като движението идва от хълбока. После сменяте лакътя и коляното. Повторете 10 – 12 пъти и починете.

Клекове

Изнесете десния крак напред, а левия – назад. Може да вземете гирички в ръце. Тръгнете да клякате надолу, докато не докоснете пода с коляно – или го наведете колкото можете до пода. После бавно се изправяте, без да движите други части на тялото си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *