Изгаряйте калориите със зумба!

zumba-1

Класовете по зумба са забавни, но по- важното е, че стягат тялото и изгарят много калории. Дори да не танцувате много добре, ще се научите да спазвате ритъма и ще подобрите координацията на тялото си.

За да придобиете по- добра представа какво представлява, предлагаме ви някои основни неща:

1. Пригответе се за забавление. Обратно на класовете по йога, в часовете по зумба не цари тишина, тъй като музиката ви подтиква да постигнете определен ритъм за правете на упражненията и напълно да забравите за стреса.

2. Не трябва да сте професионален танцьор. Нормално е в първия час трудно да правите движенията, тъй като са ви непознати. Затова се съсредоточете върху чувството и музиката, за да оставите тялото ви само да се движи.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

zumba-otslabvane

3. Наслаждавайте се на танца. В часовете по зумба всеки забравя за стреса и притесненията. Забравете за тъгата и се отпуснете. Никой няма да ви наблюдава и критикува.

4. Облечете се удобно. Дрехите и обувките трябва да са ви удобни.

5. Отслабва се. В час по зумба можете да изгорите между 500 и 1000 калории. Всичко зависи от усилието, което влагате. Няма да усетите как времето ви минава в правенето на упражненията.

6. Разтягане. След тренировката по зумба трябва да правите упражнения за разтягане, за да влезе в норма пулса ви и да облекчите мускулната болка.

Зумбата ще ви помогне да имат по- силни мускули. Нормално е след първата тренировка да почувствате дискомфорт. Но като свикнете, ще изчезне. Носете си малка кърпа за попиване на потта и бутилка вода, за да се хидратирате.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *