Интелигентни храни за отслабване

Да се храним интелигентно е много важно, защото така не само отслабваме, но и се научаваме да се храним осъзнато и здравословно. Това ни позволява да поддържаме теглото си и да подобрим качеството си на живот .Нека разгледаме кои са интелигентните храни, които помагат да отслабнем.

hrana-sled-30

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

КОИ СА ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ХРАНИ?

Риба. Този вид месо е богато на йод, селен, мед, фосфор, калий и желязо. Също така, витамини В – комплекс, омега- 3 мастни киселини и други полезни видове мазнини. Протеини и важни за тялото ензими. Всички тези съставки имат медицински свойства и ни помагат да отслабваме по здравословен начин.

Зехтин. Важната съставка в зехтина, която го прави много по- полезен от други видове растително олио, са мастните киселини. Предпазва от редица заболявания, сред които затлъстяване и сърдечно- съдови.

Чесън. Предпазва от редица заболявания като рак, високо кръвно, и др. Често те са последица от затлъстяване.

chesan-kosa

Пълнозърнести зърнени храни. Съдържат витамин Е, ненаситени мастни киселини, фибри, натурални антиоксиданти, и др. Тези вещества не само помагат за отслабване, но и предпазват от редица заболявания.

Броколи. Много е подходящо за нискокалорични диети за отслабване. Предпазва от някои видове рак.

Цитруси. Съдържат натурални антиоксиданти (флавоноиди и каротеноиди), фибри, витамин С. Не само помагат за отслабване, но и стимулират имунната защита и предпазват от появата на някои дегенеративни заболявания.

Семена. Съдържат полезни мастни киселини, фибри, витамини и минерали, важни за диетите за отслабване.

Сухи плодове. Доставят важни хранителни вещества за организма, които са много важни за диетата и възстановяват здравословното тегло.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *