Храните, които треньорите никога не ядат

Решени сте това лято да се блестящи в банския си костюм? Тренирате редовно, но нещо ви липсва? Ето кои храни треньорите никога не ядат – така най- после ще постигнете желаното отслабване.

trenior-hrana

1 . Алкохол. Най- доброто нещо, което можете да направите, за да изглеждате винаги млади и красиви, е изобщо да не пиете алкохол. Ако искате да отслабнете, трябва задължително да го направите. Ако го направите, след 20 дни вече ще видите резултата от това, че сте го спрели. Когато мине този срок, може да се ограничите да пиете по една бира месечно.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЕЗКОМПРОМИСНО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК

2 . Рафинирана храна и захар. Трудно е, но трябва да разберете, че хлябът, бисквитите и пържените филии са захар. Когато попаднат в тялото ви, те се обработват както захарта, а после се превръщат в мазнина. Рафинирана храна подува fibri-i-proteiniтялото и увеличава риска от различни заболявания. Тялото ви се нуждае от прясна и органична храна, за да има сили.

3 . Газираното, дори диетичното. Няма никакви ползи за тялото, само причинява различни заболявания като кариес, високо кръвно и отслабване на костите. Тези напитки, дори и диетичните, са пълни с много захар и вещества, които изсмукват калция от костите. Дори light напитките водят до напълняване и увеличават риска от различни болести.

4 . Пържена храна. Изключително вредна за тялото храна, защото съдържа трансмазнини, увеличава холестерола и запушва артериите. Да не говорим колко се напълнява от нея. Не яжте пържено нито навън, нито у дома. Избягвайте и маргарина.

Това са основните храни, които треньорите никога не ядат. Вече знаете тайната им и можете да ги изхвърлите от менюто си.

Как да направим релеф на коремната преса. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/15_lis8wv8E

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *