Хитри тактики за отслабване

dieta-greshki

Предлагаме ви няколко полезни съвета, които ще ви помогнат ефективно да се борите с излишните килограми. Те не са традиционните неща, които ще чуете, но определено ще улеснят отслабването ви.

1. Записвайте какво ядете на лист. Това е много добра идея, зад която застават масово експертите по хранене. Когато започнете да го правите, още на същия ден ще приемете по- малко калории. Важното е да се откровени и да записвате абсолютно всичко, което ядете и пиете.

2. Хартиена торбичка. Сложете вътре нещата, които ще ядете през деня. Така ще видите със собствените си очи калориите, които ще приемете.

„ТОП СИЛУЕТ SLIM“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

dieti-deistvat

3. Използвайте по- малки прибори. За да ядете по- малко храна, добър метод е да използвате по- малки прибори на вечеря.

4. Вземете по- малки бели чинии. Доказано е, че когато ядем от бели чинии, приемаме по- малко храна. Когато и размерът е по- малък, ще сложим вътре по- малко храна.

5. Пийте по интелигентен начин. Не се опитвайте да си пълните стомаха с течности, за да не ядете друга храна. Така няма да отслабнете ефективно, а само ще се разочаровате. Яжте храна с повече фибра и пийте вода, така ще запълните стомаха си наистина ефективно и дълго време няма да усещате глад.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *