Фактори, които влияят на отслабването

Един на всеки трима иска да отслабне – това показват скорошни изследвания. Причините са много, но основните са „за да изглеждам по- добре“ и „да имам енергия“ . Отслабването обаче е същинско предизвикателство. Изисква да се обърне внимание на няколко аспекта. Нека разгледаме факторите, които влияят на отслабването:

otslabvane-500-kalorii

1 . Упражнения. Ако наистина искате да свалите килограми, трябва да са движите, да спортувате. Физическата активност ускорява горенето на калории и не позволява на мазнините да се трупат. Най- добрите видове упражнения са аеробните и за издръжливост.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

2 . Хранене. Тялото се определя не само от калориите, които горите, но и от тези, които поглъщате. Затова храненетоdieta-kalorii-1 е много важно за процеса на отслабване. Ако сте типичния човек на 21 век, означава, че наблягате на джънк фууд- а и живеете залепени за стола. Така че като включите движение в ежедневието си, трябва да промените и храненето. Наблегнете на диета, която да съдържа цели зърна, месо, млечни продукти, плодове и зеленчуци.

3 . Реализъм. Трябва ви реалистичен план, който да може да се поддържа повече време. Затова трябва да забравите за строгите диети – те само влошават здравето ви, потискат самочувствието ви и ви гарантират провал.

4 . Сигурност. Начинът ви на отслабване трябва да е здравословен и сигурен – това означава да не правите строги диети, които могат да доведат до дефицит на важни вещества.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *