Фактори, които пречат да стопим мазнините по корема

На диета сте. Спазвате стриктно всички указания. Но така и не успявате да стопите мазнините по корема.

maznini-koremna-oblast

Трябва да знаете, че спазването на диета и тренирането не винаги са достатъчни за отслабването. Нека видим някои причини, поради които не можем да свалим мазнините от корема, дори с диета и тренировки:

„ТОП СИЛУЕТ  СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

1. Възрастта. Ако вече сте на 40, организмът ви е по- бавен, а това се забелязва най- вече на корема. Затова възрастта влияе много на мазнините по корема.
2. Генетична предразположеност. Има хора, които като напълнеят, трупат мазнините най- много в определени зони, като доста трудно се сваля оттам.
3. Грешни упражнения. Тялото свиква с всичко. Ако правите едни и същи коремни преси, трябва да ги промените, а има и други упражнения, които също са полезни за коремните мускули.

korem-mazninite
4. Висок тестостерон. Една от причините е заради синдрома на поликистозните яйчници. Получава се подуване в областта на корема и е трудно да се премахне.
5. Стрес и липса на сън. И двете са опасни за отслабването. Ако спите осем часа дневно и спортувате, намалявате напрежението, тъй като хормоните, които освобождава тялото ни при стрес, пречат да отслабнем.
6. Спрете рафинираните храни. Никакви полуфабрикати. Иначе няма да успеете да стопите мазнините в коремната област.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *