Диуретици за отслабване

Отслабването означава много повече от изчистване на излишните течности, за да го постигнем ще ни трябва ефикасна диета и упражнения. Но диуретиците също са много полезни за свалянето на килограми.

diuretitsi-otslabvane

КАКВО СА ДИУРЕТИЦИТЕ?

Диуретиците са медикаменти, за които не е необходимо лекарство предписание. Такова действие обаче имат и много растения – плодове, зеленчуци, билки.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – 100% НАТУРАЛЕН ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК

Предназначени са да изхвърлят течностите от тялото чрез урината. Колкото по- малко излишни течности имаме, толкова повече сме слаби. Например, ако ни предстои важно събитие, за което бързо трябва да свалим няколко килограма, можем да си помогнем с диуретици. Разбира се, те няма как да заместят дългосрочната диета и упражненията, необходими за трайно отслабване. Сами по себе си, диуретиците не са удачната форма за отслабване, тъй като когато пием или хапнем нещ, изхвърлените течности се възстановяват.

Диуретиците влияят на бъбреците по няколко начина – увеличават отделянето на урина, diuretitsiподобряват филтрацията или предпазват от усвояването на натрий. Въпреки че най- често се използват за отслабване, те се предписват и при различни заболявания – сърдечно- съдови и високо кръвно.

ВТОРИЧЕН ЕФЕКТ ОТ ДИУРЕТИЦИТЕ

Прекаляването с диуретици може да причини обезводняване и дефицит на калий. Винаги е по- сигурно да се използват натуралните диуретици, но и те имат странични ефекти.
Имайте предвид, че 70% от мозъка ви е вода, 83% от кръвта ви също е вода, както и 90% от белите дробове. Ако прекалим с диуретиците, може да причиним проблеми на някои от органите.
Когато приемате диуретици за отслабване, може да се появи някои от следните странични ефекти – умора, гадене, мускулна слабост, мускулни болки, неравномерно сърцебиене.

НАТУРАЛНИ ДИУРЕТИЦИ

Ако мислите да използвате диуретици, за да отслабвате, най- добре използвайте натуралните, които произлизат от различни растения.
Кисели боровинки, краставици, диня, напитки с кофеин, ябълков оцет, аспержи, магданоз, червено цвекло, грозде, зелен фасул, зеленчуци със зелени листа, ананас, тиквички, лук, праз, чесън. Пийте много вода и други напитки – чайове, яжте супи. Ограничете значително солта, червеното месо и рафинираните продукти.

Сред лечебните растения, можем да откроим копъра, джинджифила, глухарчето.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *