Четири храни за плосък корем

Здравословното хранене е ключът към постигане на целта ни – отслабването. Затова нека разгледаме някои храни, които спомагат процеса на сваляне на килограми. Те ще ви помогнат да имате и плосък корем.

korem-otslabvane

Много известни личности, като Джесика Симпсън, включват тези храни в ежедневното си меню и постигат зашеметяващи резултати.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

1 . Семена от чия. Ако ги консумирате редовно, ще забележите промените в талията си, благодарение на различните вещества, които съдържат, сред които и омега- 3 киселини. Действат върху хормоните, които предизвикват стрес и тревожност. Пречат да преяждаме и не позволяват мазнините да се трупат по корема.

Семената от чия така се обработват, че мазнините по корема малко по малко намаляват. Помагат за контрола на глада.

chia

2 . Нискомаслено прясно мляко. Когато приемаме нискомаслени млечни продукти, помагаме за топенето на мазнините, особено в областта на корема. Ако пиете по една чаша нискомаслено мляко на ден, ще имате по- силни кости и по- лесно ща отслабвате.

3. Диня. Много ниско калорична, съдържа много вода, помага за по- бързото храносмилане, без да подува стомаха. Помага за по- лесното отслабване, особено топене на мазнините по корема.

4 . Грозде. За да се справим с мазнините по корема, гроздето е особено полезно, най- вече червеното и моравото. То съдържа ресвератрол, който не позволява трупането на мазнини по корема. Предпазва и от сърдечно- съдови заболявания.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *