Бруталика: Тотална тренировка за цялото тяло

През повечето време конвенционалната тренировка за отслабване и / или мускулна маса върши работа. Обичайните повторения и серии, смяна в последователността на упражненията и тежестта са хубаво нещо, но понякога идва момент, в който тялото спира да расте и сякаш не правите нищо.

фитнес тренировка за сила

В такава ситуация няма да е необичайно, ако изпаднете в криза и изгубите голяма част от мотивацията. А да си фокусиран е едно от най – важните неща по време на фитнес. Решението е лесно – просто коренно променете тактиката.

Нови фитнес предизвикателства

Дойде моментът, в който трябва да направите нещо наистина трудно и да победите обземащата ви апатия. Просто намерете ново предизвикателство и разчупете обичайната рутина на тренировката. Представяме ви една перфектна програма за сила и мощ, която ще ви остави без въздух и ще ви накара да се почувствате като прегазени от валяк.

Брутална тренировка срещу мускулна депресия

Тя е толкова трудна, че някои хора определено се страхуват дори да започнат. Състои се само от четири упражнения, които обаче вкарват в действие всеки един мускул от тялото. При победа ще получите не само напомпени мускули, но и ще се почувствате като олимпиец с желязна воля.

Тренировката

Играйте четири рунда от тази комбинация възможно най – бързо. Между суперсериите почивайте възможно най – малко, накарайте тялото да гори. В първия кръг изпълнявайте по 18 повторения от уражнение, във втория по 15, в третия по 10 и в четвъртия по 8.

1. Изтласкване на щанга над главата

Вземете щанга с подходяща за вас тежест и хванете в надхват малко повече от ширината на раменете. Поставете лоста на гърдите си и клекнете. След като се изправите изтласкайте щангата възможно най – високо над главата. И не забравяйте броя на повторенията: 18, 15, 10, 8.

2. Румънска мъртва тяга с дъмбели
3. Набирания на висилка с надхват
4. Суинг с пудовки

Докато правите тази тренировка забравете за всичко останало и се освободете от всяка ненужна тежест. Извъртете четирите суперсерии с упражненията и бъдете шампион.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *