Антиоксидантите, които помагат за отслабване

Понякога правите диети, но вашите очаквания не се оправдават, така, както сте се надявали. Въпреки че може да има много причини за неприятната ситуация, клетъчният дисбаланс може да спре обмяната на мазнините. Така няма да можете да сваляте килограми.

antioksidanti

За да обърнете положението, може да разчитате на антиоксидантите – органични вещества, които стабилизират клетките и стимулират отслабването. Срещат се в храните от растителен произход. Влияят директно върху клетките, като ги стабилизират. Една от най- важните им функции е, че изхвърлят свободните радикали, които влияят негативно върху клетките. Дисбалансът, който причиняват токсините, пречи на клетките да работят нормално, като засягат процеса на отслабване.

„ТОП- СИЛУЕТ SLIM“ – ЗА БЕЗКОМПРОМИСНО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК

За да не се случва, включете в храненето си антиоксиданти. Ето кои са най- известните и най- достъпните:

Алицин: среща се в чесъна и лука. Помага за намаляването на кръвната захар. Така излишната глюкоза не се използва за образуване на мазнини. Подобрява дейността на клетките, включително топенето на мазнините.

Антоцианини: мощни антиоксиданти, които помагат за предпазване от кардиологични болести и намаляване на концентрацията на мазнини в кръвта. Срещат се в доста храни – боровинки, череши, нар, домати, червено цвекло и др.

Капсаицин: среща се в лютите храни. Помага на клетките да топят по- бързо мазнините, за да получат енергия.

Катехини: срещат се в зеления чай и на тях се дължат свойствата му за отслабване. Активират метаболизма на клетките.

Минерали като цинк, селен, магнезий, сяра и др: участват като катализатори в различни химични реакции, особено свързани с топенето на мазнините. Ако не са в достатъчно количество, клетките не работят правилно. Срещат се в различни храни като риба, семена, ядки, зеленчуци и др.

Въпреки че антиоксидантите сами по себе си няма да ви помогнат да отслабнете, колкото ви е необходимо, ще помогнат на тялото ви да работи по- добре, като така ще улесни топенето на мазнини.

За антиоксидантите. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/I3z9O0vCnUo

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *