8 начина да отслабнем, ако имаме голям апетит

otslabvane-motivatsiya

Ако сте човек, който обича да яде, знаете колко е трудно да се свалят дори няколко килограма, без да гладуваме. Само мисълта, че ще започнем диета, вече кара стомахът ни да къркори. Нека разгледаме 8 начина да отслабнем, ако имаме голям апетит.

1. Вода. Добър начин да убием апетита е като пием повече вода. Тя помага да редуцираме мазнините от тялото, като така увеличава шанса да отслабнем по- бързо.
2. Пийте зелен чай преди да обядвате. Тази напитка притежава чудесни свойства, които намаляват апетита, а освен това помага за по- лесното топене на мазнините. Изпийте чашата зелен чай 40 минути преди хранене.
3. Спете добре. Когато спим, както трябва, т.е., по осем часа на ден, няма опасност да огладнеем.Наспивайте се добре, за да имате силите да се справите с диетата.

„ТОП СИЛУЕТ SLIM“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

obicha-da-yade
4. По- малка чиния. Като ядете в по- малка чиния, ще се научите да ядете по- малко. Апетитът започва постепенно да намалява.
5. Яжте нискокалорични храни. Яжте повече зеленчуци и други храни, които не са прекалено калорични. Така няма да ви е тежко.
6. Яжте здравословна храна. Ако ядете храна, която е полезна за тялото ви, ще се чувствате по- сити, отколкото ако ядете мазна храна.
7. Бъдете концентрирани. Това е добър начин да избегнем преяждането. Трябва само да контролираме мислите си. Не мислете за храна, а за други по- важни неща.
8. Яжте повече протеини. Храните, богати на протеини, не само пълнят стомаха ни, но и помагат да отслабнем по- бързо.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *