7 начина за отслабване

otslabvane-500-kalorii

Отслабването не е мистериозен процес, в който успяват само холивудските звезди. Това е постепенна промяна, която се случва във времето, като работим здраво, полагаме усилия, търпеливи сме и пр.

Ако ви е писнало от излишните килограми, и сте готови за тази промяна в живота си, ето някои много ценни съвети как да постигнете желаното отслабване:

1. Установете реалистични цели. Чрез бързите диети можем да отслабнем за кратък период с няколко килограма. Трудното е след това да запазим постигнатите резултати. Затова, установете цели за отслабването, които да имат смисъл.
2. Тренировки. Движете се поне по 30 минути по 5 пъти седмично. С времето можете да увеличите на 40 минути. Всичко зависи от физическите ви възможности.
3. Ходете по- често. Това е много подходящо упражнение за отслабване. Например, със сутрешна разходка в продължение на 45 минути, можете да изгорите до 160 калории. Ако можете да ходите по- бързо, повече можете да изразходите.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

aerobika-u-doma
4. Тренирайте, докато гледате телевизия. Докато гледате любимото си предаване, можете да скачате на въже, да правите коремни преси, клекове и пр.
5. Яжте протеини. Отслабването винаги е свързано със здравословно хранене. Няма как да отслабнете с нездравословно хранене. Започнете по- здравословно хранене, като включите протеини като леща, яйца, месо и пр.
6. Не яжте захар и друга рафинирана храна. Не яжте захарни изделия, също избягвайте пържено и панирано. Заместете белия хляб с пълнозърнест. Избягвайте храната от ресторантите за бързо хранене.
7. Пийте повече вода и зелен чай. И двете напитки са много подходящи за отслабване. Зеленият чай има способността да изгаря повече мазнини. Водата също поддържа метаболизма активен.
8. Един свободен ден в седмицата. Например, неделя. Все пак, трябва да не прекалявате с храната, а също и да не се тъпчете.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *