7 начина да премахнем 500 калории от ежедневното си меню

otslabvane-500-kalorii

Постигането на идеално тяло само за няколко дни, изглежда непостижимо. Губим надежда, когато видим снимки от миналото, в което сме били слаби и сме ядели каквото поискаме, без да качваме и грам. Само следвайте съветите ни:

1. Използвайте по- малки чинии. Така ще си слагаме по- малки порции храна. Ще ни помогне да намалим калориите с 20% – 25%.
2. Яжте яйца. Закусете две яйца сутринта. Така ще се чувствате сити и няма да изпитвате нужда да ядете отново след един час.
3. Приготвяйте си малки менюта. Може да ядете десерт от време на време. Но ако искате да намалите с 500 калории ежедневия прием, трябва да консумирате малки порции. Ако изядете половин парче торта или по- малко, е добър начин хем да приемете по- малко калории, хем да си угодите.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

kakvo-e-dieta
4. Не оставяйте чинията напълно празна. Не е необходимо да облизвате чинията. Сипвайте си малка порция и ако не ви се яде повече, не се насилвайте.
5. Не яжте пред телевизора. Това е сигурен начин да приемем по- голямо количество калории. Затова се хранете на масата. След хранене може да направите разходка. Вместо да стоите пред телевизора, излезте да се разходите.
6. Салата. Това е сигурен начин да приемете по- малко калории, стига да не добавяте калоричен сос и да прекалите с подправите.
7. Ограничете орехите. Те са вкусни и полезни за сърцето. Но ако ядете големи количества от тях, приемате допълнително калории. Шепа орехи съдържа около 180 калории.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *