7 лесни съвета за ежедневно отслабване

Никой не трябва да се лишава от храна в името на тънката талия. Използвайте тези седем безкрайно лесни ежедневни съвети за отслабване и спечелете мечтаната фигура до началото на лятото.

Лесно отслабване с „Диетин Комплект”

картофена салата

Здравословни салати

Елиминирайте майонезата и олиото от вашия хранителен план. Намерете рецепти за вкусни салати с пилешко месо и яйца, а дресинга приготвяйте с кисело мляко и екзотични подправки. Спестете стотици калории само чрез тази лесна стъпка.

Четири жълтъка за цяла седмица

Една от тайните на бързото отслабване е ограничаване консумацията на мазнини (те съдържат най – много калории). Така че ограничете яденето на жълтъци, а белтък можете да вземате колкото ви душа иска.

Среднощното прилапване

Колкото и да се стараем да не ядем късно вечер, понякога коремът стърже толкова силно, че просто не ни оставя да заспим. В такъв случай пропуснете сладките десерти и намазаните с маргарин филии, а на тяхно място поставете пресните плодове. Те са едновременно сладки и полезни, по никакъв начин не ще застрашат вашата диета за отслабване.

За готвените зеленчуци

Откажете се от идеята да използвате готови сосове към гарнитурата от зеленчуци. Вместо да купувате шишенцата с неизвестно (но за сметка на това доказано вредно) съдържание от магазините, приготвяйте си заливките сами. Рецепти има колкото искате, даже повече от необходимото.

Хранете се бавно

По този начин ще имате възможност да контролиране желанието за преяждане. Когато седнете на масата не нарязвайте плодовете на парченца, нека супата да е пикантна и гореща, месото също режете по време на хранене. Така ще забавите процеса на поглъщане и ще се предпазите от излишните калории.

– Олио

Препоръчително е да намалите рязко употребата на рафинирано слънчогледово масло. За салати, ястия и така нататък използвайте зехтин. Наистина той е двойно по – скъп, но за сметка на това е петорно по – полезен.

Внимавайте с картофите

Специалистите по диетично хранене съветват да овкусявате картофите едва, след като са изстинали напълно. Според тях докато са горещи, те абсорбират повече мазнини и съответно получавате купища ненужни калории.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *